Microsoft krijgt wellicht te maken met EU-antitrustonderzoek inzake Teams – IT Pro – Nieuws

0
38
Dat zeg ik ook, voor bellen, chatten… ach het zal wel.. al was skype prettiger en zo slim om mijn muziek uit te zetten voor de call werd aangenomen, waar je bij Teams wordt getracteerd op een verhoging van het geluidsniveau… en maar snel zoeken wel tabblad staat te blëren. Maar ok, prima… bug

Maar Projecten in Teams, daar heb ik het over, in combinatie met de compleet waardeloze webapps en de onhebbelijke eigenschap van Sharepoint in het algemeen direct elke wijziging op te slaan, weg accreditatie, want de logfiles zijn aangepast.

Lange bestandsnaam, oh die kun je wel plaatsen, maar daarna kun je er niets meer mee… werkelijk, zelden zo iets ongelofelijks slechts gezien, nou goed, Yammer… dat was ook wel een gedrochtje…

Vreselijk, werkelijk en nee, ik ben absoluut niet anti MS, ben zelfs een zeer tevreden gebruiker van office, en ook windows, prima. Maar Teams is echt weer een legendarische miskleun wat mij betreft, en ik sta echt niet alleen hierin, helaas worden dit soort dingen middels forced feed bijna door je strot geduwd, met dolenthousiaste TeamsAdoptie Teams … mijn god

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here